Visszaevez a Dunára a Balkán party

Hajós buli nyitja a nyaraló szezont

Sokan várják már a szabadságolás időszakát, mely előtt az A38 hajón megtartott Balkán party eddig tökéletes gőzkieresztésnek bizonyult. Bízzunk benne, hogy ez most is így lesz, hiszen június 25-én újra a megszokott környezetben és délies hangulatban mulathatnak régi és új ismerősök a folyón!

Ne utazzon el addig senki a nyaralásra, míg kellően ki nem mulatta magát! Erre itt a kiváló lehetőség a soron következő Balkán party-n június 25-én az A38 hajón!

Balkan Party_01

Gyönyörű kilátás – hajnal az A38 hajóról

Akár a szezon nyitányaként is tekinthetünk a Duna-illatú, balkáni mulatós zenével és hűs fröccsökkel jellemezhető „jugobulira”, ami ritkán zárja kapuit hajnali 5 óra előtt – hiszen a napfelkelte még bőven tánc közben éri a társaságot.

A rendezvényt, melynek az utóbbi hónapokban más helyszínek adtak otthont, ezúttal is könyvbemutató indítja 21 órakor. Lelbach Gyula Volt egyszer egy Délvidék – Társas élet és agarászat a régi Bácskában című kötetével ismerkedhetnek meg a jelenlevők, mely az egykori úri világ mindennapjait idézi fel. A szerző ráadásul valóban az egyik legvagyonosabb földbirtokos család leszármazottja, így műve igazi csemegének ígérkezik.

balkanpartyjuni25A bemutatót a szokásokhoz híven koncert követi: ez alkalommal egy vérbeli rezesbanda húzza a talpalávalót, a szerbiai Kobra Orkestar, mely többször nyert fúvósfesztivál-díjat Gučán. Zenéjükre a KUD Tabán néptáncegyüttes ropja majd – néhány évvel ezelőtt már bebizonyították, hogy kitűnő párost alkotnak, nem fogunk csalódni bennük!

S ha lekerülnek a földre a trombiták, felpörögnek a lemezek, azaz következik DJ Macsity reggelig tartó balkáni zenés bulija, amely garantálja, hogy napfelkelte előtt nem távozunk a hajóról!

Aki közben megéhezne, csak a csalogató illatokat kell követnie: a Balkan Grill jóvoltából csevappal és pljeskavicával lakhat jól a fedélzeten!

Kapunyitás: 20.30-kor.

Jegyár: a helyszínen 2000 Ft, diákoknak 1000 Ft.

The following two tabs change content below.
Búcsú Adrienn

Búcsú Adrienn

Van, aki szerint ez az érzés idővel elmúlik, de nálam nem úgy tűnik. Általános iskolásként kerültem Magyarországra, még gyerekként. Kecskeméten végeztem a képzőművészeti középiskolát és Szegeden a kommunikáció szakot. Ma budapesti vagyok. Sosem felejtettem azonban el vajdasági gyökereimet. Szegényebbnek érezném magamat, ha nem lennének. Sokat jelent a délvidéki életérzés, sokat jelentenek az onnan származó emberek. Valahol talán törvényszerű volt, hogy egyszer csak róluk írni is elkezdek...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!