Médiaajánlat

hirdetes 8

ajánl

Reklámszövegek, PR-cikkek:

gépelés

Ha cége tevékenységének bemutatását szeretné professzionális újságírókra bízni, forduljon hozzánk!

Már 2000 dinártól vállalunk szövegírást.

Moderátori feladatok:

Ha rendezvényeire szeretne professzionális műsorvezetőket alkalmazni, akik gyakorlottak a kérdezés mesterségében, keressen minket!

• 1-1, 5 órás műsor levezetését a feladat összetettségétől függően 5000–10 000 dinár közötti áron vállalunk.

i love

reklam

1.) Reklámonként akár 100 dinárért (kb. 250 forint) – Ön választhatja ki, mikor, hányszor és milyen környezetben szeretne hirdetni!

Ebben a hónapban lehetőséget kínálunk rá, hogy már minimális befektetéssel is megjelenhessen hirdetése a Press Szón. Ön választhatja ki, hányszor és milyen tartalmú cikkekben szeretné, hogy a közönség elé kerüljön a terméke vagy a szolgáltatása, majd tájékoztatást kap arról, hogyan teljesít a megvásárolt felület. Lehetősége van arra is, hogy a publikálása előtt elolvassa a szöveget, és eldönthesse, hogy a témája megfelelő környezet-e az Ön hirdetése számára. Ehhez nem kell mást tennie, csak feliratkoznia a cégek számára kialakított hírlevél-szolgáltatásunkra:

2.) Fejléc – Egész hónapra: 3000 dinár (kb. 7500 forint)

zenta1

 3.) Címoldal (rovatok között) – Egész hónapra: 1500 dinár (kb. 3800 forint)

it1

4.) Rovat – Egész hónapra: 1500 dinár (3800 forint)

(Csomag: ha ezt az ajánlatunkat választja, egyszerre két hirdetőfelületet kap. A rovatba lépve a cikkek feletti fejlécen is az Ön logója várja az olvasókat + a rovatba kerülő cikkekbe ágyazva is feltüntetjük cégét, mint a rovat támogatóját.)

A TÁMOGATOTT ROVATON BELÜL:

.

.

A TÁMOGATOTT ROVAT CIKKEINEK VÉGÉN:

.

5. ) Oldalsáv – Egész hónapra 500 dinár (kb. 1200 forint)

mastercard1

 

akik

• Olyan cégeknek, amelyeknek terméke vagy szolgáltatása elérhető Magyarországon vagy Szerbiában, illetve a két ország közötti kapcsolatra épít.

• Különösen nagy hatásfokkal hirdethetnek azok a cégek, amelyek székhelye vagy vásárlói megtalálhatóak az alábbi településeken: Zenta, Magyarkanizsa, Ada, Óbecse, Topolya, Temerin, Újvidék, Szeged, Budapest.

• Azon cégeknek, amelyeknek tevékenysége kötődik az idegenforgalom (Úton rovat), a gasztronómia és a divat (Stílus & Gasztro), a kultúra (Kult), a szórakozás (Pop), a közélet/média (Polisz), a sport (Sport), a természet- és társadalomtudományok (Tudós) területéhez, érdemes célirányosan valamelyik rovatunk támogatóivá válniuk.

hatlap

Rólunk:

A Press Szó gondosan válogatott csapata 8 éve tartó tehetségkutató munka eredménye. Magazinunk azokat a kiemelkedő tehetségű pályakezdő vajdasági magyar fiatalokat tömöríti, akik ebben az időszakban felhívták magukra a figyelmet alkotásaikkal – írásaikkal, fotóikkal, filmjeikkel. Szerkesztőségünk tagjainak közel fele él Vajdaságban, a többiek jórészt Magyarországon, valamint a világ más tájain. Ezzel összhangban portálunkra azonos arányban kattintanak Magyarországról és Szerbiából. Kiemelt témánk a Szerbiában élők és az elvándoroltak  közötti kapcsolattartás, részben ennek köszönhető, hogy a világ számos egyéb országából is figyelemmel kísérik tevékenységünket.

team

Ha 3 hónapnál hosszabb távra vásárol hirdetési felületet, kedvezményben részesítjük!

Amennyiben ajánlataink felkeltették figyelmét, keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

blanka nevjegylasko - álló

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!