Búcsúztasd a nyarat jógával és tánccal a Balaton partján!

Holnap délután már vár az Everness Indián Nyár Balatonakarattyán

Sokaknak épphogy elkezdődött a suli, miközben a nyári fesztiváldömping élményeit próbálják megemészteni, mások végigdolgozták a nyarat, és csak egy rövid nyaralásra volt idejük – akárhogyan is legyen, mindenképp találunk okot a feltöltődésre, melyre kiváló lehetőséget nyújt a négy napos Indián Nyár! Meditálj, jógázz, táncolj, hallgass előadásokat, és bulizz egyet kora este!
A fesztivál lecsendesülésre, befelé figyelésre invitál, ami azonban nem azt jelenti, hogy ne lennének nagyszínpados koncertek, vagy hogy ne lenne alkalom sok érdekes emberrel való találkozásra. A reggeleket kezdheted jógával vagy napindító zenével, délelőtt gong és hangtál rezgéseket hallgathasz vagy kipróbálhatod az azték mexica kultúra harci táncmeditációt, délután Steiner Kristófot kérdezheted a vegánsággal kapcsolatosan vagy workshopon vehetsz részt, este pedig vár a Bélaműhely Karmesterjátéka vagy például a Naked Mind-koncert. Természetesen családostul jöhettek, hiszen a gyermekeknek szánt programokból sincs hiány: lesz gyermekjóga és esti mesélés, az Ethnosound pedig zenei workshopot tart. (Részletes programért kattints ide.)

A szervezők már a fesztivál helyszínén készítik elő a terepet

A szervezők, akik már a fesztivál helyszínén készítik elő a terepet, hangsúlyozzák, hogy a fenntarthatóság és a környezettudatosság szellemében szervezték meg a fesztivált, és arra kérnek, te is próbálj meg egy-két apróságra figyelni. Kezdjük mindjárt az utazással: a szervezők az Oszkár Telekocsit ajánlják. Ha őket választod ahhoz, hogy eljuss Balatonakarattyára, csökkented a környezetterhelést, és már az utazás alatt megkezdődhet a közösségépítés! Ha ez esetleg nem jönne össze, Budapestről vonattal is eljuthatsz csupán másfél óra alatt a fesztivál helyszínére.

14045664_627125547465194_5549918295939571630_n

Ha pedig már javában élvezed az ottlétet, az enni- és innivalókat is a környezettudatosság jegyében fogyaszthatod. Az Indián Nyárra minden poharat, tányért és evőeszközt az ÖkoTermék szállít, amely eszközök 100 százalékosan lebomló és komposztálható anyagból készülnek. Ami bemegy, az bizony ki is jön – az Indián Nyáron az EcoToi jóvoltából a mobilvécék új generációja jelenik meg. Az ürítés után keletkező, faforgáccsal kevert anyag teljes mértékben komposztálható, szagtalan, vegyszermentes és valóban környezetbarát, hiszen nemcsak a vízöblítésre használt vizet takarítja meg, hanem az értékes nyersanyag is maradéktalanul felhasználható.

14068049_622212331289849_2604360629288748829_n

Mire számíts tehát? Feltöltődésre a Balaton partján, programokra, melyek kimozdíthatnak a komfortzónádból, és a résztvevők színes kavalkádjára, akik hasonlóan hozzád, egy egészen új módon értelmezik a fesztivál fogalmát. Az Everness Fesztiválok után sosem térsz haza üres kézzel, mindig gyarapodsz újabb és újabb tapasztalásokkal.

A fesztivál ideje: 2016. szeptember 15–18., Balatonakarattya

Csatlakozz az esemény Facebook oldalához itt, a jegyvásárlást pedig itt is megejtheted.

A képek forrása: az Everness Facebook-oldala


Iratkozz fel hírlevelünkre és kövesd a Press Szó új írásait!

Októberi médiaajánlat

The following two tabs change content below.
Ildikó Merzsa

Ildikó Merzsa

„...semmivel sem tudott többet sorsáról, mint egy teacserje a Kelet-Indiai Társaság múltjáról.” (Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!