Mámorító tábor

Kalandos napokra invitál a VMIK idén is – 13-szor!

A Vajdasági Magyar Ifjúsági Központ augusztus 2. és 9. között szervezi meg a XIII. Ifjúsági Etno Tábort a péterrévei Horgásztanyán. A helyszín a természet lágy öle, egy fantasztikusan szép tanya, sátortáborunkat pedig a Csík-tó partján keresd majd.

Napközben a foglalkozások széles tárházából válogathatunk: lesz nemezelés, fafaragás, kosárfonás, agyagozás, ékszerkészítés, üvegfestés és batikolás. Tartalmas kikapcsolódást jelenthet továbbá a csónakázás, fürdés, vízibiciklizés, lovaglás is. Miközben sütötted a hasad, hallgathatod tábori rádiónkat!

Az esti programok sem kevésbé izgalmasak: bort kóstolunk, majd tábortűz mellett beszélgetünk, táncházban csujogatunk és meglepetés koncertek is várhatóak!

Elmúltál már 16 éves? Mire vársz? Jelentkezz!

Az egész hetes ellátást 3499 dinárért élvezheted, ami magába foglalja a napi négyszeri étkezést, a sátorhely biztosítását és a foglalkozásokon való részvételt. Napijegyünk ára 799 dinár.

Ha összeszeded a haverokat, rokonokat, igénybe veheted akciónkat! 3 jegy vásárlásánál a negyediket ingyen kapod!

A tábor részleteiért látogass el szervezetünk honlapjára, vagy Facebook-oldalunkra!

Bővebb infó: 062/96 08 217 Edvina, 069/36 52 895 Timi, e-mail: etnotabor@ifikozpont.org.rs.

Ne feledd, velünk a tábor = mámor!

Lackó Linda

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!