Everness: 5 nap a világ, ahol élni szeretnénk

Startol a Tudatosság 6. Fesztiválja Alsóörsön

Idén immár hatodik alkalommal ismét ezen értékek mentén találkozhatnak június 20-25. között az alsóörsi Pelso Campingben azok, akik új utakat, ízeket, helyeket keresnek, illetve akik már saját ösvényükön járva hódolnak lelkesen évről-évre az Everness életérzésnek.

Itt mindenki rálel arra az 5 nap során, amire legbelül igazán szüksége van, legyen az egy eddig nem ismert mozgásforma, egy izgalmas nézőpont, egy inspiráló tanító, vagy akár új barátok. Kiléphetünk az unalmasból, a megszokottból, a komfortosból, átélhetünk valami olyat, ahol sehol máshol. A színes és intenzív napok során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket.

everness2

Az Everness Fesztiválon minden a tudatosság körül forog majd, és idén is több száz változatos program közül választhat, aki júniusban Alsóörsre látogat. Olyan módszereket sajátíthatunk itt el, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba; otthonos környezetben ismerhetünk meg különféle önfejlesztő módszereket igazi közösségi élményként. Beépítve mindennapjaikba az itt elsajátított ismereteket, tovább formálhatjuk a világot, az otthont igazán olyanná, amelyben élni szeretnénk.

Idén is teret kapnak majd a különböző táncstílusok, jógairányzatok, a csendesebb programokra vágyóknak pedig meditációk, hangfürdők segítik az elmélyülést. A közösségi élményt az előadások mellett számtalan workshopon is megtapasztalhatják a résztvevők.

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

A programok utáni jóleső fáradtságot egészséges ételek és italokat fogyasztásával pihenhetjük ki a jobbnál jobb vegetáriánus és vegán fogások széles választékával.

Emellett talán minden eddiginél is színesebb zenei paletta várja a látogatókat. Igazi kuriózumként lép majd fel a zenei nagyszínpadon Sudha, aki a spirituális mantaréneklés képviselője, de közkívánatra ismét eljön hozzánk a máltai Tribali zenekar, Kailash Kokopelli, és Netanel Goldberg is.

A magyar zenei felhozatalt képviselve meghallgathatjuk Ölvedi Gábort, a MantraSOUNDot, és elmerülhetünk a Layanda, és a Sirius World Music ritmusaiban is. Színpadra lép Balázs Gergely hegedűművész, Gozlan Fatima varázslatos közel-keleti hangulatot varázsol, Bársony Bálint pedig a Hangutazók formációval érkezik.

A széleskörű témákat felvonultató előadások, workshopok közül is mindenki megtalálhatja azt, amelyik igazán vonzza.

Itt lesz Dan Millman író, Neale Donald Walsch a Beszélgetések Istennel sorozat szerzője, Acharya Shree Shankar misztikus filozófus és Müller Péter író is.

Meghallgathatjuk még Alsóörsön Kiss Balázs Kunó írót és könyvkiadót, aki a párkapcsolatok és az idő jelenségeit, örök kérdéseit is körüljárja. Feldmár András pszichológus, pszichoterapeuta is a fesztiválra érkezik, a pénzzel kapcsolatos problémafelvetésekről szóló előadásán vehetnek részt az érdeklődők.

Velünk lesz ismét Soma Mamagésa énekesnő, spirituális tanító, aki már a fesztivál egyik meghatározó alakjává vált. Idén is saját helyszínnel, az Új Egyensúly sátorral készül, ahol számos programon vehetünk részt, lesz többek között teremtő erőinket aktiváló workshop szertartás, illetve tanácsokat kaphatunk arra is, milyen módszerekkel segíthetjük magunkat megnyílni az újra.

A tánckínálatban idén is feltűnnek a rituálisabb irányzatok, így lesz hawaii és tahiti néptánc, de újra a Balaton partjára hívja a közönséget Seres Zoltán hastáncos, aki évről-évre vidám hangulatot varázsol a táncsátorhoz érkezőknek. Aki kedvet kap, idén is kipróbálhatja az akrojógát, a Niát vagy a Pilatest, de ismét bele lehet kóstolni a kortárs táncba is Grecsó Zoltán segítségével.

Az Everness családbarát rendezvény, a belépés 14 éves kor alatt díjtalan, illetve külön Gyerekfalu gondoskodik az apróságok szórakoztatásáról. A fesztiválra szívesen látják a jól nevelt házi kedvenceket is.

Ebben az évben még nagyobb hangsúly kerül a fenntarthatóságra, mindemellett az eddigiekhez képest háromszor nagyobb terület várja a látogatókat, tágabb terekkel, elegendő vizesblokkal, hűs árnyékot adó fákkal mindenki kényelme és felhőtlen szórakozása érdekében.

A magas minőséget biztosítják a kemping területén bérelhető mobilházak is, amelyek különálló szobákkal, hozzájuk tartozó fürdőszobával, konyhával várják a látogatókat.

A lakókocsival érkezőknek lehetőségük van parcellabérlésre, és természetesen érvényes jegyek és bérletek birtokában idén is ingyenesen lehet majd sátrazni a kijelölt helyeken.

A fesztivál helye és ideje: 2018. június 20-25., Alsóörs, Pelso Camping

További információ: www.everness.hu

Jegyinformáció: https://everness.hu/fesztival-jegyek

Facebook: https://www.facebook.com/everness/

The following two tabs change content below.

Sarnyai Rita

Legutóbbi írásai: Sarnyai Rita (összes)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!