Gogol Bordello koncert Budapesten

Immár harmadik alkalommal lép fel Budapesten a gipsy punk jeles képviselője, a Gogol Bordello. A jelenleg nyolc tagot számláló zenekar június 14-én koncertezik a Budapest Parkban, legújabb lemezük, a 2013-ban megjelent Pura Vida Conspiracy apropóján.

gogol „A világ leglázadóbb koncertzenekara“ (Rolling Stone magazin) új albumán ismét kitett magáért, igaz, egyesek szerint a punkos hangzás most egy kicsit a háttérbe szorult. De ez korántsem jelenti azt, hogy meditatív anyagot hoztak volna össze. A Pura Vida Conspiracy a folyamatos turnézás alatt felgyülemlett szenvedélynek és energiának köszönhető, valamint nem utolsósorban a zenei producernek, Andrew Schepsnek, aki nem kisebb bandákkal dolgozott együtt, mint a RHCP, Metallica vagy Adele.

gogol-bordello

Az új album zenéjének sokszínűségében az is közrejátszik, hogy egyrészt a tagok zenei gyökerei is igen változatosak (pl. a hegedűs és a harmonikás orosz, a basszusgitáros etióp származású), másrészt világjáró turnéjuk során az őket ért zenei hatásokat is magukba szívták.

Június 14-én úgy tűnik, ismét egy jó kis pogozós bulira számíthatunk.

És hogy ki menjen el megnézni őket? HÁT MINDENKI!

Dachauer 554

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!