Ma este szabadkai Gólyabuli!

Mintegy 800 fiatalt várnak a Pogon termébe

golya 1Ma este 21 órától kezdődik a szabadkai Gólyabuli, melyet idén a nagy érdeklődésre való tekintettel új helyszínen, a Pogon termében (Senćanski put 71.) tartanak meg. Már 18. alkalommal szervezi meg Szabadkán a Vajdasági Ifjúsági Fórum (VIFÓ) az eseményt, ezúttal 19 különböző egyetemen tanuló fiatal segédkezett annak létrejöttében. Az elővételes jegyeket 300 dináros áron lehetett megvásárolni az aktivistáktól, míg estére a helyszínen 400 dinárért lehet belépőhöz jutni. Mint minden évben, a szervezők ezúttal is bemutatkozási lehetőséget biztosítanak egy fiatal, még nem befutott fellépőnek, aki ezúttal DJ Stui (Lukácsi István) lesz. Őt Sonja Bakić követi a belgrádi The Jive zenekar kíséretével, majd körülbelül éjjel 1 órától lép a keverő pult mögé DJ Lennard (Leczkési Lénárd).

Az előzetes becslések szerint több mint 800 fiatalt várnak a helyszínre. A szervezők ajánlják a bulira érkezéshez az Omega taxivállalatot, amely az egyetemisták számára 20 százalékos árengedményt nyújt ezen az estén. Újvidék-Szabadka útvonalon oda-vissza buszjárat közlekedik majd,  a megállópontok: 18:45 – Újvidék (Bölcsészettudományi Kar) (250din), 19:20 – Szenttamás (Tűzoltó) (250din), 19:50 – Feketics (központi buszmegálló) (250din), 20:05 – Kishegyes (központi buszmegálló) (250din), 20:30 – Topolya (Posta előtt) (250din). Az utazással kapcsolatban érdeklődni Szabolcski Szabolcsnál lehet a 062/505881-es telefonszámon.

A VIFÓ ajándékokkal, italakciókkal és nyereményekkel várja nagykorúságába lépő eseményére az egyetemistákat.

Olvasd el cikkünket a múltheti újvidéki Gólyabálról!

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!