Vintage modern tombolás Szegeden

Az Ivan & The Parazol The All Right Nows turnéja

(A kép forrása: www.recorder.blog.hu)

(A kép forrása: www.recorder.blog.hu)

The All Right Nows címmel jelentette meg harmadik albumát az Ivan & The Parazol még tavaly novemberben, 2016-ban pedig azt népszerűsítendő ország-világjáró turnéra indulnak – április végén például újból Szegedre látogatnak el.

Aki nem ismerné Vitáris Ivánékat: egy 2010 februárjában megalakult beat-rock bandáról van szó, amely azóta bizony hosszú utat járt be – alig hat év alatt a hazai színtér egyik legkedveltebb koncertzenekarává váltak. Energikus, egyedi hangzású, a hatvanas–hetvenes évek és a kortárs irányzatok hangzását fuzionáló zenéjükkel meghódították legnépszerűbb fesztiváljaink nagyszínpadait, így például játszottak már a Volton, a Strandon, a Szegedi Ifjúsági Napokon vagy éppen a Szigeten, sőt utóbbi 2014-es himnusza is az ő nevükhöz fűződik.

(A kép forrása: www.antropos.hu)

(A kép forrása: www.antropos.hu)

Április 22-én a JATE Klubban lép fel az öttagú csapat, elhozva ezzel a SZIN-es éjszakák hangulatát. A koncerten valószínűleg elsősorban a legújabb album dalai lesznek hallhatóak, de azoknak sem kell aggódniuk, akiknek addigra nem sikerül megbarátkozniuk a sok dalszöveggel, hiszen köztudott, hogy a budapesti srácok képesek visszanyúlni a legrégebbi számaikig is. Az őrületes rock’n’roll hangulat garantált, aki egy kis tombolásra vágyik, annak egyenesen kihagyhatatlan az est.

A jegyek elővételben 1400 forintba kerülnek, a helyszínen, a JATE kávézójában pedig 1800 forintot kell értük fizetni.

The following two tabs change content below.
Almási Fanni

Almási Fanni

Írói pályafutásomat 8 évesen kezdtem az akkori barbis naplómmal, és úgy érzem, azóta fejlődtem pár dologban. Komolyabb lettem? Dehogyis. Majd 18 éves fejjel (hogy repülnek az évek! Már kezdem kapni a „Hova tovább?”, a „De nagy kislány lettél, pici Fannikám!” meg a „Most kezdődik csak az élet!” típusú megjegyzéseket, és innen szeretném üzenni, hogy máris elegem van belőlük!) ugyanolyan lökött vagyok, sőt. Különleges képességeim közé tartozik többek között a sétálás közbeni olvasás és az álmodozás minden lehetséges helyen – különösen órákon, hogy a lehető legkínosabb legyen a felébredés. Ha nem az előző két kedvenc tevékenységemet gyakorlom, a kutyámmal és/vagy a barátaimmal vagyok, gitározok, koncertekre járok – utóbbi közben pedig lelkesen gyűjtöm az ötleteket, hogy be tudjak róluk számolni a Press Szó olvasóinak.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!