Békés jammelés a Zenben – külföldi zenészekkel

Görögországból és Angliából is érkeznek vendégek

Nem először ül össze egy kis örömzenélésre a baráti társaságból verbuválódott zentai Reggae-csapat (Márki Dániel, Szögi István, Lénárd Norbert, Pintér Tamás, Újházi Tamás, Szabó Endre, vendégzenészeik: Masa Tibor, Berze Tamás, Széll Viktor és Bakos Olivér) a Zen kávézóban. A hangulat/világítás garantált, amelynek fokozásáról most pénteken (december 12-én) Oláh Viktor közreműködésének köszönhetően külföldi zenészek is gondoskodnak.

10600567_829467307109884_4075486469628230891_n

A dzsembori este 8-kor veszi kezdetét Dimitris Athanasopoulos projektjével, melynek címe One man’s noise. A kedvesével érkező Dimitiris akusztikus koncerteket szokott adni épületekben, nyitott tereken, aluljárókban, lépcsőházakban, egyszóval utcazenél – amikor éppen nem tanulmányai kötik le. Saját bevallása szerint ilyenkor nem csinál mást, mint egy nagy kört formál, amelybe mindenkit bevonva együtt zenélnek, tapsolnak, táncolnak és énekelnek improvizatív zenére. Ezek egy-másfél órás szettek, amelyeket jammelés követ.

Ashlee Lovebox egy szabadságszerető angol lány, aki ezt igyekszik kifejezni a zenén, táncon, színházon keresztül. Énekel, ukulelén játszik, gitározik, hulla-hopp karikákkal táncol, tanít, és sokszor kombinálja is ezeket.

A már említett zentai srácok, a Give peace a chance pedig kedvenc zeneszámaik szabad feldolgozásával andalítják majd a közönséget.

Ha rád fér egy kis lazítás, ott a helyed!

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!