Első ízben Budapesten a legendás Magazin

Szombat este ismét hajós Yu Party

magazin

Mivel a hajó befogadóképessége véges, a szervezők arra kérik a látogatókat, hogy időben foglaljátok le és vegyétek át a jegyeitek a megadott számokon, mivel a múltkori Bajaga koncertre sem fért be az érdeklődők komoly hányada, és sajnos a helyszínen ezen már nem igazán tudnak segíteni.

A közönség kitörő örömmel fogadta a bejelentést a tavaszi Jugo bulin, miszerint nyáron, június 3-án a legendás Magazint hozzák el a szervezők. Még nyaralás előtt Dalmácia hangulata érkezik a Dunára, az A38 hajón csendülnek fel a Magazin örök slágerei, akik még sohasem léptek fel Magyarországon!

A spliti Magazin 1979-es megalakulása óta az ex-jugoszláv térség egyik legnépszerűbb zenekara, a 80-as években robbantak be igazán, a Piši mi és a Put putujem albumokkal, utóbbiból több mint fél milliót adtak el. Népszerűségüket tükrözi, hogy 1987-ben egy 100 napos turnéra indultak, ahol a régi Jugoszlávia minden nagyobb városában felléptek. Jöttek az újabb slágerek, mint a Ti si želja mog života és a Tri sam ti zime šaptala ime, egy újabb fél milliós példányszámú albumon, majd indultak az észak-amerikai turnék is.

A 90-es években sem álltak le, a Ljiljana Nikolovska és Danijela Martinović után érkező új énekesnővel, Jelena Rozgával is számos slágert jegyeznek (Ako poludim, Minus i plus, Gutljaj vina, Ne tiče me se, Ko me zove?).

Budapestre a régi felállásban érkeznek, a régi slágerekkel, egyedül az énekesnő új, Andrea Šušnjara 2010 óta arat sikereket a zenekarral, 2014-ben adták ki vele 18. albumukat.

A koncert után természetesen DJ Macsity hajnalig táncoltat még bennünket, burek doppingal bátorítva magunkat.

Kapunyitás 21. 30h

22.30h: Magazin koncert

00h: Yu party (balkáni mulatós zene)
DJ Macsity

Friss burek

Elővételben 6000 Ft (közvetlenül a futároktól: +36-30-450-3539, +36-70-426-0916)
Helyszínen: 6500 Ft
The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!