Idén a pecesori óvodának és iskolának gyűjtenek a Budapesten élő vajdaságiak

Jótékonysági Mikulás-est december 7-én a Fonóban

Idén is felvonul a Budapesten élő vajdasági származású művészek színe-java a jótékonysági Mikulás-esten, melyre immáron harmadik alkalommal kerül sor a Fonó Budai Zeneházban, december 7-én. Rúzsa Magdi, Varga Izabella, Dér Heni, Csizmadia Anna (Krajcsó Bence kíséretével), Fehér Nóra, Szőke Zoltán, Korhecz Imola (Juhász Csaba kíséretével), illetve a tehetséges népzenei együttes, a Török Testvérek ingyen és bérmentve vállalták a fellépést, hogy így segítsék az est fő célját: a pecesori óvoda és iskola felújításának anyagi támogatását.

Varga Izabella, a tavalyi est műsorvezetője

Varga Izabella, a jótékonysági Mikulás-estek műsorvezetője

A program 17 órakor, Lennert Géza fotó- és Tóth Tímea festménykiállításával kezdődik, majd 17.30-tól ünnepélyes Mikulás-programmal folytatódik, ahol minden gyerek ajándékcsomagot kap. Ezt követően kerül sor a neves művészek fellépésére. Ahogy az előző két évben az akkori támogatottak, a Lurkó házak lakói eljöttek, úgy idén a pecesori gyerekek lesznek jelen, sőt saját produkcióval készülnek.

Mivel a Fonó befogadóképessége véges és az eddigi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy rendkívül nagy érdeklődésre lehet számítani, ezért a szervező Vajdasági Baráti Egyesület azt kéri, hogy a részvételi szándékot előre jelezzék  a vajdasagibarat@gmail.com e-mail címen november 30-ig. A levélben tüntessék fel, ha 12 év alatti gyermek érkezik a családdal, mivel neki ajándékcsomaggal szeretnének kedveskedni.

mik 2

A vendégek a 2000 forint értékű támogató jegy megvásárlásával tudnak segíteni a pecesori óvoda és iskolának, illetve 5000 forintos kiemelt támogatói jegyvásárlásra is lehetőség van. Tombolát is szerveznek, amelyen vajdasági festők és fényképészek műveit lehet megnyerni. Az ily módon befolyó összeggel szintén a pecesoriakat támogatják.

miklós

A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is gazdag étel- és italkínálat várja a vendégeket, a Hernyák Birtok, a Sonkamester, a YU Grill és a Mlinar cégek jóvoltából a pljeskavicától a bácskai sonkáig, a burektől az etyeki borokig minden kapható lesz, mi szem-szájnak ingere.

 

Ha tetszett a cikk, támogasd a Press Szót, hogy sok hasonlót írhassunk! Kis segítség is nagy segítség! Kattints a képre a részletekért!

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!