„Minden, amit tudni akar a vajdasági magyarságról, de nem merte megkérdezni!”

A Napló Kör szabadkai színrelépése

„Minden, amit tudni akar a vajdasági magyarságról, de nem merte megkérdezni!” – ezzel a mottóval és Könyvek között címmel tartja legújabb nyitott találkozóját a Napló Kör nevű értelmiségi asztaltársaság. Ezúttal a Szabadkai Városi Könyvtárban kerül sor az összejövetelre, szeptember 22-én, hétfőn 18 órai kezdettel.

A Napló kör 7 tagja (balról-jobbra: Pressburger Csaba, Végel László, Balázs Attila, Németh Árpád, Gerold László, Bódis Gábor, Tolnai Ottó)

A Napló kör 7 tagja (balról-jobbra: Pressburger Csaba, Végel László, Balázs Attila, Németh Árpád, Gerold László, Bódis Gábor, Tolnai Ottó)

Az est folyamán a tervek szerint 3 témakört járnak körül:

– a kultúra és a média áldott/áldatlan állapota
– az év eseménye/személyisége
– a nemzeti tanácsi választás

Felolvasásokra is sor kerül, Végel László az Időírás – Máraival című, a közeljövőben megjelenő könyvéből, Tolnai Ottó pedig Napló-verseiből elevenít fel részleteket.

Az este résztvevői: Tolnai Ottó, Végel László, Gerold László, Pressburger Csaba, Bódis Gábor, Szerencsés Zsuzsanna, Danyi Zoltán.

 A Vajdasági Televízió tudósítása a Napló Kör egyik korábbi szabadkai fellépéséről:

 

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!