Nikolić Amerikában átvette a vezetést a góllövőlistán

10 mérkőzésen 11 gólt vágott a zentai származású csatár

Egyharmadánál jár az Észak-amerikai első osztályú labdarúgó-bajnokság (MLS) és Nemanja Nikolić jelenleg a gólkirályi cím legfőbb esélyese.

A magyar válogatott csatára 11 meccs után 10 góljával átvette a vezetést a góllövőlistán, mögötte a Houston mexikói légiósa, Erick Estéfano Torres következik nyolccal.
Nikolić a magyar NB I-ben háromszor (2009-2010: 18, 2013-2014: 18, 2014-2015: 21 gól), a lengyel bajnokságban pedig egyszer (2015-2016: 28 gól) lett a legeredményesebb játékos. Korábbi csapatai közül a Videoton és a Legia is a bajnokság kimagasló klubjai közé tartozott, épp ezért némileg kilógott a sorból a Chicago Fire, amely tavaly utolsó lett a Keleti főcsoportban az MLS alapszakaszában. A mostani idényből eddig 11 meccs ment le, vagyis az alapszakasz egyharmadánál tartanak a csapatok, és a Chicago jelen állás szerint 18 pontjával a negyedik Keleten, öt pont az előnye a Philadelphia előtt, amely már lemaradna a playoffról, hiszen főcsoportonként hatan folytathatják. – írja a hatharom.com.
Nikolić a New England ellen kétszer is betalált:

 


Iratkozz fel hírlevelünkre és kövesd a Press Szó új írásait!

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!