Hazai siker az ötvenedik picigenbajnokságon

Rekordszámú résztvevővel ünnepelt a zentai verseny

Az idén ötvenedik alkalommal rendezték meg Zentán a picigenbajnokságot. A rekordszámú résztvevő augusztus 2-ától 7-éig csatázott egymással. A döntő során a zentai Božović Milan–Nedeljkov Luka és a magyarkanizsai Lipták Csaba–Lipták Zsolt páros mérte össze tudását, és végül hazai sikernek örülhetett a közönség.

Milanović Igor, a torna szervezője elmondta, hogy ebben az évben harminc pár képviseltette magát, a lebonyolítást nyolc kiemelttel segítették a minél gyorsabb befejezés érdekében. A felnőttek csatározásában a Božović–Nedeljkov zentai páros győzedelmeskedett, ami Milanović szerint igazolja azt, hogy a szorgalomnak és a munkának meglesz az eredménye, hiszen a két fiatal egész nyáron gyakorolt. A felnőttek mellett a gyerekek is versenyeztek két kategóriában, elsőtől negyedik és ötödiktől nyolcadik osztályig. A döntő előtt tombolajátékban vehetett részt a közönség, a verseny befejezése után pedig baráti vacsorára került sor a játékosok részvételével.

Eredmények:

Felnőttek:

  1. hely: Božović Milan–Nedeljkov Luka
  2. hely: Lipták Csaba–Lipták Zsolt
  3. hely: Milanović Igor–Hegedűs Zoltán

Pionírok:

  1. hely: Božić Marko–Horváth Edvárd
  2. hely: Milanović Goran–Halmai K. Ádám
  3. hely: Vuletić Moma–Čedomir Božić

Fotók: Zentai Halászcsárda


Iratkozz fel hírlevelünkre és kövesd a Press Szó új írásait!

Nézd meg kik olvassák a Press Szót és kiknek érdemes nálunk hirdetni:

Médiaajánlat

The following two tabs change content below.
Fehér Miklós

Fehér Miklós

Abban az évben születtem, amikor meghalt Kurt Cobain és megszületett Justin Bieber. Kicsit szégyellem is magam emiatt, szóval azóta próbálom jóvá tenni a dolgokat. Polihisztor szeretnék lenni egy polihisztormentes világban. (Újság)írok, olvasok, tanulok (valamit minden nap). A kurblimadarat is keresem, de eddig még csak a hangját hallottam, és utálom, ha megkérdezik hogy vagyok, mert soha nem tudok őszintén válaszolni.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!