A Press Szó és a Budapest, retour készítői a Kanizsa Feszten

Három hónapos szünet után szombat este folytatódik a Vajdasági Televízió budapesti magazinműsora

19225838_10213003152613066_3757019969283449888_nA jövő hétvégén sorra kerülő Kanizsa Fesztre a Vajdasági Magyar Diákszövetség előadásokat, beszélgetéseket szervez, melyre közös meghívást kaptak a Press Szó szerkesztői és a Vajdasági Televízió Budapest, retour című magazinműsorának alkotói. A párosítás nem véletlen, a két felület között nem csak a stábot illetően, de tematikában is jelentős átfedések vannak.

Június 30-án, pénteken 14 órakor kezdődik a beszélgetés, melyen Apró Aleksandra kérdéseire válaszol Csillik Blanka, Laskovity J. Ervin és Zsolnai Ákos.  Várunk mindenkit szeretettel!

Addig is ajánljuk figyelmetetekbe a Budapest, retour ma (szombat) este 20 óra 30 perckor kezdődő adását. A 3 hónapos szünet után újrainduló műsorban ezúttal Miloš Mišković tiszaszentmiklósi mesterfodrásszal, K. Kovács Ákos szabadkai operatőrrel és Szügyi Péter, kishegyesi származású sörfőzde tulajdonossal ismerkedhettek meg.

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!