Rocklegenda Magyarkanizsán

Üljetek be szombaton „Egy adag somlói”-ra!

48241_somlo-640cA magyar rocktörténet meghatározó alakjának főszereplésével zenés, beszélgetős estre kerül sor a magyarkanizsai Művészetek Házában november 21-én, szombaton, 19 órától.

Somló Tamást olyan meghatározó együttesekből ismerhetjük, mint az Omega vagy a Locomotiv GT. A zenekarokban betöltött énekesi, basszusgitáros, szaxofonos szerepei mellett több szólólemeze is megjelent, sőt, dalszerzőként is megcsillogtatta tehetségét. Olyan slágerek kötődnek a nevéhez, mint az Álomarcú lány, az Ülök a járdán, a Primadonna, a Boogie a zongorán vagy az Annyi mindent nem szerettem még.

A Művészetek Háza nagytermében a jól ismert dallamok mellett Somló színes életútja is felelevenül az artista iskolától egészen a jogi diplomáig. Szó lesz pályafutása meghatározó szereplőiről, a mindent átszövő zeneszámokról és a régi idők farmernadrágjairól egyaránt.

Reggel 7 és délután 15 óra között az Ifjúsági Szövetkezetben a jegyek elővételben 400 dináros áron kaphatóak, a helyszínen vásárolt belépők ára pedig 500 dinár.

A vendégeket 19 órára várják a szervezők. A beszélgetést Léphaft Ágnes vezeti.

somlotamas_magyarkanizsa_20151121-page-001

További információk az esttel és számos más eseménnyel kapcsolatban a szervezők, a Wemsical Serbia, illetve Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodájának Facebook-oldalán található.


Iratkozz fel hírlevelünkre és kövesd a Press Szó új írásait!

The following two tabs change content below.
Fehér Miklós

Fehér Miklós

Abban az évben születtem, amikor meghalt Kurt Cobain és megszületett Justin Bieber. Kicsit szégyellem is magam emiatt, szóval azóta próbálom jóvá tenni a dolgokat. Polihisztor szeretnék lenni egy polihisztormentes világban. (Újság)írok, olvasok, tanulok (valamit minden nap). A kurblimadarat is keresem, de eddig még csak a hangját hallottam, és utálom, ha megkérdezik hogy vagyok, mert soha nem tudok őszintén válaszolni.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!