A Kaptár és a Zen tulajdonosa a következő Nyitott Fórumon

kaptarAz üzleti élet kerül terítékre a soron következő Nyitott Fórumon, január 22-én, csütörtökön 20 órai kezdettel a zentai Zen klubban. A meghívott vendég a Budapesten élő zentai származású Kalmár Elvira, akinek tevékenységére a Press Szóban megjelent interjú által figyeltek fel a szervezők. Elvira a budapesti Kaptár közösségi irodaház és a Maidan Consulting szervezetfejlesztő cég tulajdonosa. Az est folyamán a vállalkozási nehézségekre, illetve az értékteremtés lehetőségeire vonatkozó tapasztalatairól kérdezik majd. Egyik beszélgetőtársa a Zen Klub és kávézó tulajdonosa, Vijatov András, aki ugyanezen kérdések szerbiai vonatkozásairól fogja megosztani tapasztalatait, a másik pedig az est moderátora, a szintén vállalkozóként dolgozó Guzsvány Szilveszter lesz.

A szervezők az eddigi hagyományokhoz híven ezúttal is szeretnének kitérni az otthon maradás lehetőségeinek megtárgyalására, illetve a közösségi munka erejére, melyhez a közönség aktív részvételében bíznak.

Kalmár Elvira

Kalmár Elvira

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!