Zentaiak a világban, ha ezt olvassátok, várunk haza!

iloveKépzeljük el, hogy Zentát elkerülték az elmúlt évtizedek elvándorlási hullámai, a város szülöttei nem Londonban, Stockholmban vagy Guelfben iszogatják a délutáni kávéjukat, hanem a Tisza partján, miközben lelkesen vitatkoznak arról, hogyan lehetne szebbé, élhetőbbé, turistabarátabbá tenni a települést. A Press Szó mindezt nemcsak elképzeli, de a Zentai Idegenforgalmi Szervezettel karöltve meg is szeretné valósítani idén nyáron. Sajnos nincs varázserőnk, hogy a városból elvándorlókat visszaköltöztessük, de ha segítetek, egy hétvégére hazacsábíthatjuk őket! Mivel az I Love Zenta fesztivál is ugyanezzel a céllal kelt életre három éve, kiváló terepnek ígérkezik akciónkhoz. Széleskörű összefogásra szeretnénk buzdítani benneteket, hogy minél többekhez eljusson a hír: augusztus 14-én és 15-én az Oaza előtti sátorban, gőzölgő kávéval várják a zentaiakat a világban összegyűjtött tapasztalataikra kíváncsi újságírók és a város apraja-nagyja. Készítettünk egy Facebook-eseményt az alkalomra, hogy minél könnyebben meghívhassátok régen látott ismerőseiteket. A képre kattintva máris odavitorlázhattok:

zentaProgramunkat Zenta Község Önkormányzata támogatja a civil szervezetek számára meghirdetett 2015-ös pályázati kiírásának keretében.

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!