Bajaga Budapesten!

32 éve a pályán, először a magyar fővárosban

Több legendás ex-jugoszláv zenekart követően a Bajaga&Instruktori lép fel a Balkán party keretében a magyar fővárosban. A koncert szeptember végén lesz az A38 hajón, de máris nagy az érdeklődés.

bajaga_plakat32 éves zenei pályafutása során ez lesz az első alkalom, hogy Bajaga és együttese Budapesten lép fel. Általa újabb ex-yu legendát láthat a Balkan Party közönsége, amely az elmúlt években köszönthette már Željko Bebeket, a Bijelo Dugme egykori énekesét, a Crvena Jabukát, Davorin Bogovićot, a Prljavo kazalište frontemberét, sőt 2016 februárjában a Plavi Orkestart is.

Bajaga dalai 1984  óta voltak részei a jugoszláv mindennapoknak, együttesével végigkoncertezték a zűrzavaros 90-es éveket is, 11 lemezük jelent meg, olyan szerzeményeket tudhatnak magukénak, mint a Sa druge strane jastuka, a Plavi safir, a Godine prolaze vagy a Moji drugovi. Szeptember 24-én várhatóan tömött koncertterem énekli majd velük a hajón a legnépszerűbb slágereiket. Készíthetjük tehát a lelkünket egy nevetős-könnyes és mindenképpen emlékezetes, nosztalgikus időutazásra!

Ezt követően, a szokásokhoz híven, DJ Macsity pörgeti a lemezeket, és szolgáltatja a talpalávalót a reggelig tartó bulihoz. Aki közben megéhezik, burekkal csillapíthatja az éhségét.

Érdemes időben lefoglalni és átvenni a jegyeket. Ezt a megadott telefonszámokon tehetitek meg, közvetlenül a futároktól: +36-70-426-0916 (Topi), +36-30-450-3539 (Ákos). Valószínűleg gyorsan telt ház lesz, és a helyszínen már nem adódik lehetőség a jegy megvételére.

Időpont és helyszín: 2016. szeptember 24., 22:30, A38 hajó

A jegy ára elővételben (a futároktól) 4500 Ft. A helyszínen 5000 Ft.


Iratkozz fel hírlevelünkre és kövesd a Press Szó új írásait!

Nézd meg, kik olvassák a Press Szót és kiknek érdemes nálunk hirdetni:

Médiaajánlat

The following two tabs change content below.
Búcsú Adrienn

Búcsú Adrienn

Van, aki szerint ez az érzés idővel elmúlik, de nálam nem úgy tűnik. Általános iskolásként kerültem Magyarországra, még gyerekként. Kecskeméten végeztem a képzőművészeti középiskolát és Szegeden a kommunikáció szakot. Ma budapesti vagyok. Sosem felejtettem azonban el vajdasági gyökereimet. Szegényebbnek érezném magamat, ha nem lennének. Sokat jelent a délvidéki életérzés, sokat jelentenek az onnan származó emberek. Valahol talán törvényszerű volt, hogy egyszer csak róluk írni is elkezdek...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!