Baywatch-játék és szabadtéri party a zentai kék medencénél!

Programajánló szombatra: BazZenta

10410340_707080129339967_6894656692589085807_nA Zentai Ifjúsági Szervezet ötödször rendezi meg Játékok Határok Nélkül/Igre bez granica elnevezésű rendezvényét, és idén is mindent belead, hiszen egész napos All In Party várható,  a szegedi rádió jóvoltából.

Lányok, lépjetek ki a szelfizés bűvköréből, srácok, a cyber társkereső oldalakról, és vessétek bele magatok az életbe, no, meg az átlátszó vizű, szép kék medencébe! 😉

Az esti party úgy lesz igazán élvezetes, ha előtte jól kijátszottátok magatokat. Jelentkezzetek most a BazZenta délután  kettőkor kezdődő programsorozatára, ahol a Baywatch-játék és egyéb ügyességet próbára tevő versenyszámokkal mérhetitek össze erőtöket. Megéri igyekezni, hiszen a teljes első csapat (5-7 ember) fődíja egy fergeteges kirándulás a Petroland aquaparkba! A beugrókon kívül az útiköltséget is a szervezők állják.

képünk illusztráció

képünk illusztráció

Szóval ha 5-7 tagú 15 és 35 év közötti fiatalok csoportosulása vagytok, jelentkezzetek MOST, a határidő: PÉNTEK éjfél (augusztus 8)!!!

Este hét után a medence és környéke őrületes bulihelyszínné válik, az All in Party pedig a rádió DJ-jével, Molnár Balázzsal és  Dukai Dávid, alias Dave Doppellel egészül ki a keverőpult mögött.

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!