Már csak a hajón válthattok belépőt a Crvena Jabukára!

Mind egy szálig elkeltek az elővételes jegyek a szombati koncertre

Nem meglepő a fokozott érdeklődés a harmincadik születésnapját ünneplő ex-jugoszláv zenekar iránt, hiszen a Crvena Jabuka (Piros alma) a mai napig a térség egyik legnépszerűbb együttese. Legalább akkora buli várható holnap (február 21), mint Željko Bebek, a Bijelo dugme egykori frontemberének fellépésekor, aki miatt pontosan nyolc hónapja hoztuk mozgásba a nyugvó helyzetben lévő hajót.

apples

A Crvena Jabuka története tragikus eseménnyel, két zenekartag elvesztésével indult, és a balkáni háború sem kedvezett a karrierjüknek, mégis lankadatlan erővel írják a dalokat, adják ki lemezeiket napjainkban is. Így a jól ismert régi slágereken kívül (Bježi kišo s’ prozora, Zovu nas ulice, Nekako s’ proljeća) a friss szerzeményeket is harsoghatjuk, mint például a Do neba (Az égig), amelytől valószínűleg a fellegekben érezzük majd magunkat:

Érdemes a koncertkezdés (fél 11) előtt érkezni, hiszen szokás szerint érdekes filmvetítéssel indul az este, ezúttal a Határúton című dokumentumfilm készítőit faggathatják azok, akik már fél 9-kor ott lesznek az A38-on. Jegyet a diákok 2000, a többiek 4000 forintért válthatnak a helyszínen.

Éhségünket autentikus módon a Mlinar burekjeivel csillapíthatjuk, a koncert után pedig ismét DJ Macsity táncoltat bennünket reggelig.

BEHARANGOZÓNKAT ITT OLVASHATOD!

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!