A Mikulás is benéz a decemberi Balkán Partyra

Új helyszínen, régi hangulatban, meglepetéssel vár a jugó buli

Eddig csak kis ízelítőt adott magából a tél, ám ez nem jelenti azt, hogy ne köszönthetne bennünket hó, de legalábbis ajándékeső, amikor megérkezik a Mikulás! A jóságos őszszakállú és a krampuszok sem hiányoznak majd a december 5-én megrendezendő Balkán Partyról, melyen ezúttal új helyszínen, a pesti EllátóHázban mulathatunk.

12189749_877071452382402_4534627813600646147_n

A korábbi időpontokhoz képest most egy kis csúszással, december 5-én kerül sor a budapesti jugó bulira. Sőt, a helyszín is új lesz: a Dob utcai EllátóHáz, amely a népszerű Gozsdu udvar szomszédságában található. Ám az újdonságoknak itt még nincs vége: számíthatunk ajándékesőre vagy némi dorgálásra is – aszerint persze, ki hogyan viselkedett az elmúlt évben –, hiszen a Mikulás is bekukkant a bulira, természetesen csinos krampuszok társaságában!

Mielőtt azonban felfokozott hangulatban várnánk a jóságos Télapót, réges-régi, meghatározó rádióadásokat élhetünk át újra. Újabb tehetséges vajdasági szerző mutatkozik be: a 70-es évek újvidéki rádiójára emlékezünk Máriásné Ugray Adél A zene szárnyán című könyvén keresztül drMáriás és Pándi Oszkár közreműködésével. Pándi évtizedeken át volt a zenei osztály vezetője a rádiónál, míg a szerző a komolyzenei szerkesztőség tagjaként tevékenykedett.

Már a kulturális program alatt illatozik majd a nyárson a malac és a bárány délies hangulatot teremtve. Ha pedig kellően telítődtünk a finom falatokkal, jöhet a mulatozás, amibe ezúttal éjfélkor Mikulás bácsi is beszáll. Mi több, DJ Macsitynak is hoz egy kis ajándékot, DJ Vučko személyében – így hát két lemezlovassal és dupla lelkesedéssel rophatjuk a déli muzsikára hajnalig!

A partyra be lehet öltözni, alkalomhoz illően Mikulás vagy krampusz jelmezbe, a vállalkozó szelleműek ajándékot is kapnak – ám hogy mit, az egyelőre maradjon titok. Egy biztos: senki sem fog csalódni, kiváltképp azért, mert a decemberi bulin a jegyeket is kedvezményesen lehet megvásárolni! Egészen a mulatság végéig…

A Balkán Party helyszíne: 1074 Budapest, Dob utca 19.

Kapunyitás 20 órakor.

Belépőjegy: 1000 forint, diákoknak 800 Ft.

A jugó buliban fellépett már többek között Željko Bebek, a Crvena jabuka, Davorin Bogović


Iratkozz fel hírlevelünkre és kövesd a Press Szó új írásait!

The following two tabs change content below.
Press Szó

Press Szó

Ez a cikk szerkesztőségi munka eredménye, átvétel vagy alkalmi szerzőnk írta, ezért nincs a szerzőjének profilja a honlapunkon.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!